Vegetariska plättar med härlig sötma från majs står på kvällens meny! Blanda alla ingredienser i en bunke och forma till små plättar som du steker krispiga i en stekpanna. Servera plättarna med nykokt ris, krämig tzatziki och en fräsch sallad med vinägrette. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2018
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd mjölk, matfett och matyoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och yoghurt mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Plättarna var goda men hade hellre haft en fräschare sallad till än ris och tzatziki.
Charlotte
2018-08-14