Testa något nytt i form av majsplättar med fetaröra! Du svänger enkelt ihop plättarna genom att blanda majsen med mjöl, mjölk och ägg. Fetaröran adderar en extra sälta till maträtten. Servera sedan tillsammans med en grön och krispig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2017
Rätten innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd mjölk, matfett, fetaost och matyoghurt utan laktos.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Matilda
2017-10-23Denna rätt får tyvärr en stor tumme ner.. inte alls gott!
Camilla
2017-10-12Konstig kombination. Majsplättarna och fetaost röran får godkänt men riset till känns mest konstigt. Hade hellre haft bacon eller något sånt till. Denna gör vi inte igen.