Majsfritters blir härligt krispiga och färgglada. Majsen som såklart är huvudingrediensen blandas med bland annat kikärtsmjöl, majsstärkelse och kryddor och steks gyllenbruna. Som tillbehör hittar du en krämig avokadosallad, ris och koriander. Smaklig måltid önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
40 2020
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri havredryck.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tammie
2020-08-21Underbart recept, har gjort fritters flera gånger om i sommar 😍
Jukka
2020-06-14Riset kändes lite udda här men vi prövade göra till en currysås så blev det bättre. Hade lite problem med att få detta till fina fritters. Blev antingen väldigt tjocka eller så gick de isär. Helt ok smak.