Det här vegetariska receptet av zucchiniplättar är både smakrikt och mättande. Zucchinin grovrivs och blandas med majs, lök, kryddor, ägg och mjöl. Hettan kommer från cayennepepparn och kan varieras efter smak. Serveras tillsammans med en klick gräddfil, gräslök och krispig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
49 2014
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd gräddfil utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Uteslut osten.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lina
7/9/2020Supergott och lättlagat! En klar favorit hos hela familjen!
Manuela
5/26/2020Supergoda plättar och sallad! Röran behöver lite mer persilja enligt min smak
Linda
1/15/2020Fantastiskt goda. Blir fler gånger.