Majs- och bönbiffar

Detta recept på smakrika majs- och bönbiffar är både enkelt och ruskigt gott! Servera som lakto-ovo-vegetarisk vardagsmåltid tillsammans med valfria tillbehör, som potatis, pasta eller gryn. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2020

Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:15:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi844 KJ / 202 kCal
Fett6 g
Salt1 g
Kolhydrater23 g
Protein12 g
Kommentarer
8 stGoda, billiga och enkla biffar. Rekommenderar dock att dra på med kryddor. Själv hade jag spiskummin och chipotle men jag tror även chili hade fungerat bra till!
Johanna
Vi kryddade med vitlök, spiskummin och koriander och åt biffarna som falafel . De blev jättegoda och var lätta att göra. Vi hade ingen salladslök så vi tog piplök istället.
Mathilda
Hej, ska testa å göra dessa, men jag tror att de kan bli färggladare med lite rivna morötter i.
Madlén