Majs- och bönbiffar

Detta recept på smakrika majs- och bönbiffar är både enkelt och ruskigt gott! Servera som lakto-ovo-vegetarisk vardagsmåltid tillsammans med valfria tillbehör, som potatis, pasta eller gryn. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2020

Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:15:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi844 KJ / 202 kCal
Fett6 g
Salt1 g
Kolhydrater23 g
Protein12 g
Kommentarer
8 stGoda, billiga och enkla biffar. Rekommenderar dock att dra på med kryddor. Själv hade jag spiskummin och chipotle men jag tror även chili hade fungerat bra till!
Johanna
Vi kryddade med vitlök, spiskummin och koriander och åt biffarna som falafel . De blev jättegoda och var lätta att göra. Vi hade ingen salladslök så vi tog piplök istället.
Mathilda
Hej, ska testa å göra dessa, men jag tror att de kan bli färggladare med lite rivna morötter i.
Madlén
Inte så toppen, tyvärr
Kristin
Mycket bra! Gott med salladslöken och den sparade halvan av majs som bitar.
Kristin
Jag provade att inte steka. Det ser ut som ett gäng döda kolakakor.
Daniel
Oj! Hoppas de åtminstone smakade gott. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Kan man ersätta salladslöken med gul lök?
Thina
Hej Thina! Ursäkta sent svar. Ja, det går bra att ersätta salladslöken med gul lök. Hoppas att du gillar biffarna! Hälsningar Elina
ICA-köket
Jättegoda och enkelt att göra! Provade att steka också men det blev faktiskt inte lika bra
Elin
Hej Elin! Vad kul att höra att du gillade biffarna. Och tack för att du delar med dig av tipset att det inte blir lika bra om man steker biffarna. Hälsningar Elina
ICA-köket