Lumaconi med ragu på aubergine och rosmarin
Servera läcker lumaconipasta till middag med himmelskt god ragu. Hackad rosmarin kokas upp tillsammans med fräst lök och aubergine innan strimlad ryggbiff vänds ner och får smak av söt honung och tomat. En otroligt god maträtt som går hem hos de flesta. Hoppas det smakar!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2017
Ingredienser
4 portioner
1 rödlök
1 aubergine
ca 500 g strimlad ryggbiff
2 msk olivolja
salt
peppar
1 msk tomatpuré
1 vitlöksklyfta
1/2 kruka rosmarin
1 dl vitt matlagningsvin
1/2 msk honung
1 burk hela plommontomater (à 400 g)
2 dl vatten
4 port pasta (gärna lumaconi)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2146 KJ / 513 kCal
Fett13 g
Salt3 g
Kolhydrater57 g
Protein37 g
Kommentarer