Lumaconi med ragu på aubergine och rosmarin

Betyg 3.7 av 5.
46 personer har röstat
0
Lumaconi med ragu på aubergine och rosmarin

Servera läcker lumaconipasta till middag med himmelskt god ragu. Hackad rosmarin kokas upp tillsammans med fräst lök och aubergine innan strimlad ryggbiff vänds ner och får smak av söt honung och tomat. En otroligt god maträtt som går hem hos de flesta. Hoppas det smakar!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2017

Lumaconi med ragu på aubergine och rosmarin

Ingredienser

4 portioner
1   rödlök
1   aubergine
ca 500 g  strimlad ryggbiff
2 msk  olivolja
salt och peppar
1 msk  tomatpuré
1   vitlöksklyfta
1/2   kruka rosmarin
1 dl  vitt matlagningsvin
1/2 msk  honung
1   burk hela plommontomater (à 400 g)
2 dl  vatten
4   port pasta (gärna lumaconi)

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
46 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2146 KJ / 513 kCal
Fett13 g
Salt3 g
Kolhydrater57 g
Protein37 g

Testa liknande recept

Rödvinsragu med ostronskivling och biff
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ryggbiff i ugn
Betyg 4.3 av 5.
107 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Lumaconi med ryggbiff och tomat
Betyg 3.7 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med biff och grönpeppar
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad ryggbiff
Betyg 3.7 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga