Lumaconi med ragu på aubergine och rosmarin

45
0
Lumaconi med ragu på aubergine och rosmarin

Servera läcker lumaconipasta till middag med himmelskt god ragu. Hackad rosmarin kokas upp tillsammans med fräst lök och aubergine innan strimlad ryggbiff vänds ner och får smak av söt honung och tomat. En otroligt god maträtt som går hem hos de flesta. Hoppas det smakar!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2017

Lumaconi med ragu på aubergine och rosmarin

Ingredienser

4 portioner
1
rödlök
1
aubergine
ca 500 g
strimlad ryggbiff
2 msk
olivolja
-
salt och peppar
1 msk
tomatpuré
1
vitlöksklyfta
1/2
kruka rosmarin
1 dl
vitt matlagningsvin
1/2 msk
honung
1
burk hela plommontomater (à 400 g)
2 dl
vatten
4
port pasta (gärna lumaconi)

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

45

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2146 KJ / 513 kCal
Fett 13 g
Salt 3 g
Kolhydrater 57 g
Protein 37 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept