Rödvinsragu med ostronskivling och biff

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
0
Rödvinsragu med ostronskivling och biff

Bjud på en mustig rödvinsragu med svamp och ryggbiff. Här samsas många aromatiska smaker som vitlök, lagerblad och timjan som tillsammans bildar en ljuvlig gryta, där den goda ostronskivlingen får rätten att skina. Servera grytan med ris och nykokt broccoli.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2016

Rödvinsragu med ostronskivling och biff

Ingredienser

4 portioner
1   rödlök
1   vitlöksklyfta
150 g  ostronskivling
4   port ris
1 msk  smör
2 dl  rött matlagningsvin
2 1/2 dl  köttbuljong (vatten och tärning eller fond)
3   lagerblad
1 tsk  timjan
250 g  broccoli
ca 500 g  strimlad ryggbiff
salt och svartpeppar
1 msk  majsstärkelse

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1954 KJ / 467 kCal
Fett9 g
Salt2 g
Kolhydrater53 g
Protein36 g

Testa liknande recept

Älgfärspannbiff i gräddsås med ostronskivling
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med biff och grönpeppar
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ryggbiff i ugn
Betyg 4.2 av 5.
104 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Biffgryta med svamp och rödvin
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Biff i rökig vinmarinad
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad ryggbiff
Betyg 3.7 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga