Rödvinsragu med ostronskivling och biff

6
0
Rödvinsragu med ostronskivling och biff

Bjud på en mustig rödvinsragu med svamp och ryggbiff. Här samsas många aromatiska smaker som vitlök, lagerblad och timjan som tillsammans bildar en ljuvlig gryta, där den goda ostronskivlingen får rätten att skina. Servera grytan med ris och nykokt broccoli.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2016

Rödvinsragu med ostronskivling och biff

Ingredienser

4 portioner
1
rödlök
1
vitlöksklyfta
150 g
ostronskivling
4
port ris
1 msk
smör
2 dl
rött matlagningsvin
2 1/2 dl
köttbuljong (vatten och tärning eller fond)
3
lagerblad
1 tsk
timjan
250 g
broccoli
ca 500 g
strimlad ryggbiff
-
salt och svartpeppar
1 msk
majsstärkelse

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1954 KJ / 467 kCal
Fett 9 g
Salt 2 g
Kolhydrater 53 g
Protein 36 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept