Rödvinsragu med ostronskivling och biff
Bjud på en mustig rödvinsragu med svamp och ryggbiff. Här samsas många aromatiska smaker som vitlök, lagerblad och timjan som tillsammans bildar en ljuvlig gryta, där den goda ostronskivlingen får rätten att skina. Servera grytan med ris och nykokt broccoli.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2016
Ingredienser
4 portioner
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
150 g ostronskivling
4 port ris
1 msk smör
2 dl rött matlagningsvin
2 1/2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond)
3 lagerblad
1 tsk timjan
250 g broccoli
ca 500 g strimlad ryggbiff
salt
svartpeppar
1 msk majsstärkelse
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1954 KJ / 467 kCal
Fett9 g
Salt2 g
Kolhydrater53 g
Protein36 g
Kommentarer