Lumaconi med ryggbiff och tomat

22
0
Lumaconi med ryggbiff och tomat

Lumaconi med ryggbiff och tomat är en hänförande rätt. Kött bryns i olivolja för en fin yta, svamp och lök likaså. För att få till den smakrika grytan adderas vatten, körsbärstomater, buljong och socker, låt koka ihop och vänd ned köttet mot slutet. Lägg till pasta och spenat och det är färdigt för servering.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2015

Lumaconi med ryggbiff och tomat

Ingredienser

4 portioner
4
port pasta (gärna lumaconi)
1
rödlök
ca 150 g
shiitakesvamp
ca 500 g
strimlad ryggbiff
1 msk
olivolja
-
salt och peppar
1 tsk
timjan
1
burk körsbärstomater (à 400 g)
2 dl
vatten
1
kycklingbuljongtärning
1 tsk
strösocker
65 g
babyspenat

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri fån laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

22

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2057 KJ / 492 kCal
Fett 10 g
Salt 2.67 g
Kolhydrater 59 g
Protein 39 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept