Pasta med strimlad ryggbiff

21
0
Pasta med strimlad ryggbiff

Snabb pastarätt full av delikata smaker som vitlök, chili, crème fraiche och grillad paprika. Stek ryggbiffen i lite olivolja, blanda ner den krämiga såsen, paprika och sojabönor och låt det bli varmt. Servera med nykokt pasta och rivig ruccola.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2014

Pasta med strimlad ryggbiff

Ingredienser

4 portioner
1/2 förp sojabönor (à 250 g)
4 port pasta (gärna fusillii bucati)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
2 dl crème fraiche
2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
2 krm chilipulver
salt och peppar
1/2 burk grillad paprika (à 680 g)
ca 500 g strimlad ryggbiff
65 g rucola

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2971 KJ / 711 kCal
Fett 349 g
Kolhydrater 554 g
Protein 407 g
Läs mer om näringsvärden