Pasta med biff och grönpeppar

Krämig, rivig och snabb pasta full av smaker. Den strimlade biffen steks tillsammans med löken i en het panna. Såsen lagar du direkt i pannan med köttet och broccolin kokar du i pastavattnet en stund. Smarta tidsbesparingar!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2014

Ingredienser
4 portioner
4 port pasta, gärna penne
250 g broccoli
1/2 kruka persilja
1/2 isbergssallad
1 rödlök
ca 500 g strimlad ryggbiff
1 tsk olja
2 msk tomatpuré
salt
2 1/2 dl köttbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
1 msk grönpeppar i lag
1 msk majsstärkelse
2 dl vispgrädde
1 1/2 msk kinesisk soja
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2688 KJ / 644 kCal
Fett27.3 g
Kolhydrater58.1 g
Protein38.5 g
Kommentarer
Mumsfilibabba!
Björn
2020-03-14Supergod en favorit som kommer göras många gånger.
Jennie
2014-01-15