Här är en härlig och krämig lök- och tomatpaj med mycket goda smaker. Du gör ett klassiskt pajskal som du fyller med gul och röd lök, cheddarost och tomat. Sedan fyller du på med en äggstanning och gräddar i ugnen. Gott till lunch eller middag!
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2011
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett. Använd laktosfri mjölk och grädde.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anne charlotte
2022-06-21Jättegod! till midsommar eller kräftskivan, använder alltid dinkel mjöl och blandar i lite olika ostar och örtkryddor supergott.
Johan
2014-11-25PS. jag gjorde pajdegen glutenfri, bytte ut mjölet till samma mängd glutenfritt mjöl, och arbetade den för hand, lite kladdigt men det går bra.
Johan
2014-11-25Jättegod paj! Både jag och min partner kunde inte få nog av den. Följde receptet till punkt och pricka, nästa gång kommer jag dock ha i lite hackade tomater i lökblandningen och ta 1dl grädde och 3dl mjölk istället för 2dl grädde och 2dl mjölk för att dämpa gräddsmaken lite.