Potatis- och ostpaj
Denna smarriga potatis- och ostpaj gör sig utmärkt som ett matigare inslag på kräftskivan! Den tar cirka en timme att tillaga och pajen fungerar också bra till fisk eller kallskuret.
Ingredienser
4 portioner
3 dl vetemjöl
100 g smör eller margarin
3 msk kallt vatten
Fyllning
500 g potatis (kokt)
1 1/2 dl hackad dill
3 ägg
3 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar
ca 2 dl lagrad, riven ost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bra om man kunde skriva om temp gäller varmluft eller vanlig ugn.. Som alltid ett problem med recept.
Tomas
2024-08-10God paj som passar till allt möjligt.
Johanna
2021-07-11Jag bytte ut potatisen mot sötpotatis och vi åt den tillsammans med skagenröra och kräftor. Det blev jättegott och mycket uppskattat.
Titti
2006-08-27