Turkiska räkspett

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Turkiska räkspett

Aptitliga och mycket snabbgjorda turkiska räkspett, med kryddiga smaker av vitlök, spiskummin och koriander. Serveras gärna räkorna på en bädd av gröna blad.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Turkiska räkspett

Ingredienser

6 portioner
500 g  räkor med skal (stora, helst 50/70)
1/2 tsk  malen spiskummin
1   vitlöksklyfta
1 msk  finhackad färsk koriander
1 msk  olivolja + olja att steka i

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi290 KJ / 70 kCal
Fett3 g

Testa liknande recept

Kebab med krispig rödkålsbulgur
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade färsspett – på tre sätt
Betyg 3.1 av 5.
81 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hummus
Betyg 3.9 av 5.
409 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Köftebullar
Betyg 2.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Icli köfte - turkisk kibbeh
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Shawarma på rödbeta och lammstek med getost
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga