Ljummen sallad med paprika, oliver och fetaost

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Ljummen sallad med paprika, oliver och fetaost

Lamuyopaprika har extra tjocka väggar med ett saftigt, sött och krispigt kött som gör den utmärkt att använda i matlagning som i den här ljumna salladen. Tillsammans med kapris, feta och oliver blir den stekta paprikan en färgglad grönsaksrätt på en medelhavsinpirerad buffé.

Ljummen sallad med paprika, oliver och fetaost

Ingredienser

4 portioner
1 lamuyopaprika
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
1 dl grovhackade oliver
1 msk kapris
150 g fetaost
basilika

Till servering

lantbröd eller krutonger
lufttorkad skinka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1865 KJ / 445 kCal
Fett22.5 g
Kolhydrater37 g
Protein21.6 g

Testa liknande recept

Tomat- och basilikabruschetta
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Läckra tomat-och getostbruschettas
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Aubergine och kumminbruschetta
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bruschetta med champinjoner
Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citron- och rosmarinstek med bruschetta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga