Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg

Med matjessill och ägg på grillat bröd, så kallad bruschetta, gör du en smakrik, imponerande förrätt. Rödlök och saltgurka kompletterar med sina smaker och färger. Dressingen på senap och gräddfil ger saftighet och dill ger rätten det lilla extra!

Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
4 kokta rödbetor
2 saltgurkor
3 matjessillfiléer
1 rödlök
1 dl gräddfil
2 msk skånsk senap
4 skivor lantbröd
2 msk smör eller margarin
1/2 kruka dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentar

Perfekt som sommarlunch. Jättegott!

Anna

2019-06-21

Näringsvärde per portion

Energi1619 KJ / 373 kCal
Fett20.9 g
Kolhydrater32 g
Protein16.3 g

Testa liknande recept

Midsommarsallad
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomat- och basilikabruschetta
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sill á la russe
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Silltilltugg
Betyg 2.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Läckra tomat-och getostbruschettas
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad