Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg
Med matjessill och ägg på grillat bröd, så kallad bruschetta, gör du en smakrik, imponerande förrätt. Rödlök och saltgurka kompletterar med sina smaker och färger. Dressingen på senap och gräddfil ger saftighet och dill ger rätten det lilla extra!
Ingredienser
4 portioner
4 ägg
4 kokta rödbetor
2 saltgurkor
3 matjessillfiléer
1 rödlök
1 dl gräddfil
2 msk skånsk senap
4 skivor lantbröd
2 msk smör eller margarin
1/2 kruka dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1619 KJ / 373 kCal
Fett20.9 g
Kolhydrater32 g
Protein16.3 g
Kommentar
Perfekt som sommarlunch. Jättegott!
Anna
2019-06-21