Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
1
Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg

Med matjessill och ägg på grillat bröd, så kallad bruschetta, gör du en smakrik, imponerande förrätt. Rödlök och saltgurka kompletterar med sina smaker och färger. Dressingen på senap och gräddfil ger saftighet och dill ger rätten det lilla extra!

Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
4 kokta rödbetor
2 saltgurkor
3 matjessillfiléer
1 rödlök
1 dl gräddfil
2 msk skånsk senap
4 skivor lantbröd
2 msk smör eller margarin
1/2 kruka dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Perfekt som sommarlunch. Jättegott!

Anna

2019-06-21

Näringsvärde per portion

Energi1619 KJ / 373 kCal
Fett20.9 g
Kolhydrater32 g
Protein16.3 g

Testa liknande recept

Tomat- och basilikabruschetta
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sill á la russe
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Midsommarsallad
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Silltilltugg
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Läckra tomat-och getostbruschettas
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill med örter och brynt smör
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga