Citron- och rosmarinstek med bruschetta

0
0
Citron- och rosmarinstek med bruschetta

Ett underbart recept på grillad citron- och rosmarinstek med bruschetta. Du kryddar rumpstek med bland annat citron, rosmarin och vitlök. Servera den saftiga steken med en fräsch sallad, sparris och potatis.

Citron- och rosmarinstek med bruschetta

Ingredienser

4 portioner
1 citron
2 msk hackad färsk eller torkad rosmarin
4 msk olivolja
16 gröna sparrisar
2 vitlöksklyftor
1 romansalladshuvud
600 g flankstek (rumpstek i skivor)
salt och svartpeppar
4 stora skivor lantbröd
4 msk crema di balsamico
2 msk tomatpesto

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på peston, den kan uteslutas. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt lantbröd, välj vanlig balsamvinäger (ej crema).
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, kan finnas i tomatpesto.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2335 KJ / 558 kCal
Läs mer om näringsvärden