Citron- och rosmarinstek med bruschetta

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Citron- och rosmarinstek med bruschetta

Ett underbart recept på grillad citron- och rosmarinstek med bruschetta. Du kryddar rumpstek med bland annat citron, rosmarin och vitlök. Servera den saftiga steken med en fräsch sallad, sparris och potatis.

Citron- och rosmarinstek med bruschetta

Ingredienser

4 portioner
1 citron
2 msk hackad färsk eller torkad rosmarin
4 msk olivolja
16 gröna sparrisar
2 vitlöksklyftor
1 romansalladshuvud
600 g flankstek (rumpstek i skivor)
salt
svartpeppar
4 stora skivor lantbröd
4 msk crema di balsamico
2 msk tomatpesto

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2335 KJ / 558 kCal

Testa liknande recept

Minipizzor med chèvre och persikor
Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Miniflugsvampar
Betyg 2.8 av 5.
79 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbetspizza med ädelost och valnötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad salma provencale
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Peppargrillad flankstek/flappstek med primörsallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bakad rödkål med granatäpple, ädelost och hasselnötter
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga