Mycket god sallad och perfekt bjudmat. Ljummen quinoasallad är en grön och nyttig sallad som lätt kan varieras med något kallskuret. Fänkål och krämig chèvre tillför rätten det lilla extra.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2007
Rätten är fri från gluten men innehåller mjölk och ägg.
Gör mjölkfri: kontrollera innehållet i buljongen och byt chèvre mot t ex tofu.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i buljongen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Johann
2020-04-15Gott, men jag bytte ut chèvre mot feta.
Kerstin
2008-11-09Jättegott och mycket bra bjudmat. För att klara både vegeterian, köttälskare och gluten allergiker kompletterade jag med kallskuret italienskt.
Nina
2008-07-14Den här var riktigt, riktigt god, ändrade ingenting i receptet. Den är godast samma dag märkte jag eftersom jag tog resterna till lunch dagen därpå. Kommer definitivt göra det här igen!!!