Utsökt potatissallad som får en superb smak av den goda getosten, de solmogna tomaterna och den distinkta aromen hos ruccolan. Optimalt tillbehör till den nygrillade saftiga biffen eller den ugnsbakade laxen.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2005
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: använd tofu i stället för getost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Johanna
2010-06-16det var en överraskning att min son som är extremt kräsen vad gäller mat åt två stora portioner av denna potatissallad. Vi serverade den ljummen och uteslöt getosten och ruccolan då vi inte är så förtjusta i det! Använde vinäger med vitlöksmak och det blev jättegott!
Carina
2009-05-15det är lätt relativt snabbt går att förbereda, jag tog citronolivolja, god till grillat
Margareta
2005-06-18Jag tycker att den här potatissalladen ska ätas ljummen. Då kommer den till sin rätt.När den blir kall kan den kännas litet mäktig och mättsam