Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola

Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
1
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola

Fulländad sallad med exemplariskt innehåll! Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola är en samling ingredienser med hög standard. Receptet är enkelt att göra och resultatet blir mycket uppskattat.

Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola

Ingredienser

10 portioner
3 dl  blandade nötter
150 g  rucolasallad
500 g  chèvre eller annan getost

Fikonvinägrett

3 msk  fikonmarmelad
3 msk  balsamvinäger
1 dl  olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat

Kommentar

Så oerhört god! Bjöd mina föräldrar på denna sallad i somras och de fullkomligen älskade den. Den förtjänar ett betydligt högre snittbetyg än vad den har fått hittills - i alla fall i mina ögon :-) Vi har gjort den flera gånger och ska göra den igen snart. Fullpott tycker vi. 5 stjärnor!

Jenny

2016-10-26

Näringsvärde per portion

Energi1699 KJ / 406 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Smördegspizza med chèvre och färska fikon
Betyg 3.7 av 5.
77 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvrerulle med fikon
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad chèvre med honung, rosmarin och aprikoser
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatissallad med tomater och getost
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ljummen quinoasallad
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatissallad med svarta bönor
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga