Ljummen potatissallad med avokado och räkor

En snabb, ljummen potatissallad gör du på sommarpotatis som har kort koktid. Krämig avokado samt fräsch och söt tomat blandas med de ljumma potatisarna. På toppen lägger du fräscha räkor och gräslök.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1660 KJ / 398 kCal
Fett15 g
Salt3 g
Kolhydrater39 g
Protein23 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
3 stGott! Jag blandade potatisen i en dijonvinägrett innan jag blandade ihop det.
Annelie
Avocado är rätt långt ifrån klimatsmart. De odlas sällan i Sverige
Susanna
Fantastisk god
Gunilla