Ljummen couscoussallad med stekt lax och tzatziki

Vardagsmat när den är som bäst: både enkel och fräsch. Laga couscoussallad med gröna grönsaker som broccoli och salladslök som serveras med stekt laxfilé och tzatziki. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019

Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/2 sats yoghurt med rostad vitlök (se länk i steg 3)
4 port kokt couscous
Tillsätt
1 broccoli (à 250 g)
2 salladslökar
2 msk olivolja
1/2 gurka
500 g laxfilé utan skinn
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
olja (till stekning)
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:04:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt trevlig och fräsch rätt. Hade på lite paprikapulver på laxen för en trevligare stekyta. 5/5
Kim
2023-06-06Älskar denna rätten!😍😍
Petra
2022-03-16Mycket gott och lättlagat.
Maria
2021-05-11