Rostbiffspasta med senap och soltorkad tomat
En underbart krämig pastasås med strimlad mör rostbiff, röda soltorkade tomater med fyllig sötma och sälta och krispiga sockerärtor. Crème fraichen rundar av smakerna och ger såsen en välbalanserad syrlighet som lyfter alla smaker. Servera pastan med en len mâchesallad och något gott att dricka. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2017
Ingredienser
2 portioner
250 g rostbiff
1 tsk olja
salt och peppar
1 1/2 dl crème fraiche senap
135 g soltorkade tomater
2 port färsk fettuccine
1/2 ask sockerärtor (à 150 g)
65 g mâchesallad
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och smaksätt med senap.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och smaksätt med senap.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3257 KJ / 779 kCal
Fett37.5 g
Salt4.07 g
Kolhydrater61.4 g
Protein43 g
Kommentarer
Väldigt gott. Barnen gillade detta mkt
Paulina
2017-12-04Mycket gott!
Paul
2017-02-02