Ett recept på enkel linsgryta med gröna linser och kokosmjölk som serveras med stekt mangold, fetaost, chimichurri och krämigt kokt ägg. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2020
Kontrollera noga innehållet i buljongtärningen.
Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och fetaost.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Så gott! Perfekt kombo med den snälla fetan o kokosmjölken till de heta chiliflakesen.
Carina
2021-03-02Jag förstår att man vill använda hela burken kokosmjölk men då ska man ha mer av allt i eller koka längre, annars blir det en soppa. En god soppa för all del men.. Hade mer selleri i, morötter skulle också passa bra. Slängde in mer kryddor och färsk spenat rätt in i grytan, annars blir det för mekigt, skippade chimichurrin. Feta lyfter hela rätten.
Iuliia
2021-01-18