En matig indisk linsgryta som är full av smak och färg. Fänkålen ger grönsaksgrytan en mild anissmak och sambal oelekens hetta balanseras upp av riven halloumi och en klick matyoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
44 2020
Kontrollera noga innehållsförteckningen på buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfria produkter av halloumi och matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut halloumi mot tofu och yoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Katrin
2020-10-26Godaste linsgryta jag ätit. Väldigt gott med halloumi till.
Louise
2019-11-02Och när har man i linserna?
Redaktionen ICAse
2019-11-04Hej Louise! I steg 2, efter du har pressat i vitlöken, ska du ha i resten av ingredienserna (inkl linserna) som står under rubriken gryta. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Marie-louise
2019-01-22Den tycker jag om, barnen var lite tveksamma fast allt nytt är inte lätt.