En fräsch rätt med kyckling i en krämig sås av lime, soja, honung och crème fraiche. Limekycklingen serveras tillsammans med risnudlar. Toppa med persilja och middagen är komplett!
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2018
Receptet kommer från boken Hur lätt som helst av Jessica Frej.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Åsa
2022-02-16Jättegott men nudlarna måste man verkligen äta direkt för annars blir de en stor klump bara
Maja
2021-12-29Jag brukar använda kycklingfärs, blir en himla göttig sås till nudlarna!
Hanna
2021-10-26Grymt recept! Brukar göra denna med kycklinglårfilé för att få kycklingen ännu saftigare! Också gott med ris till, det suger upp den goda såsen ännu bättre :)