En fräsch rätt med kyckling i en krämig sås av lime, soja, honung och crème fraiche. Limekycklingen serveras tillsammans med risnudlar. Toppa med persilja och middagen är komplett!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2018
Receptet kommer från boken Hur lätt som helst av Jessica Frej.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott! Kommer att komma på matbordet igen. Det enda jag gjorde var att byta ut ris- till äggnudlar då jag tycker att de med ris blir så sladdriga och klibbiga.
Maria
2023-01-31Jättegott men nudlarna måste man verkligen äta direkt för annars blir de en stor klump bara
Åsa
2022-02-16Jag brukar använda kycklingfärs, blir en himla göttig sås till nudlarna!
Maja
2021-12-29