En fräsch rätt med kyckling i en krämig sås av lime, soja, honung och crème fraiche. Limekycklingen serveras tillsammans med risnudlar. Toppa med persilja och middagen är komplett!
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2018
Receptet kommer från boken Hur lätt som helst av Jessica Frej.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Avejeh
2021-02-14Riktigt fräsch rätt med krämig limesås. Denna rätt har blivit min parad rätt. Jag serverar grytan med jasminris och rostade jordnötter och en limeklyfta.
Jenny
2021-02-06Ett av våra favoritrecept! Man måste dock alltid se upp lite med mängden limejuice.
Josephine
2021-01-26Vi älskar denna. Kör med jasminris. Supergott!