Persiljekyckling
Kycklingfilé tillsammans med en sås på matlagningsgrädde, soja och hackad persilja bildar denna goda persiljekyckling som är en fantastisk vardagsrätt vilken du snabbt lagar ihop. Kycklingfiléerna och persiljesåsen serverar du med lite potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2004
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer (à 125 g)
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk smör
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1/2 tsk kinesisk soja
1/2 dl hackad persilja
1/2 hönsbuljongtärning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så enkelt och variationsvänligt. Vi har vanligtvis ris till, och basilika (fryst) i såsen istället för persilja.
Ellen
2008-01-28Alltid ett säkert kort! Har lagat det många gånger, går hem hos alla.
Judith
2006-07-18Lättlagat, snabbt och jättegott. En rätt som uppskattas av både barn och vuxna.
Ulrika
2006-05-26