Limebakad kolja med gurksallad

Här kommer ett recept på kolja vi hoppas du ska gilla. Blanda smetana och rivet limeskal, och bred över fisken innan den åker in i ugnen. För att göra rätten ännu mer spännande serveras den med en gurksallad som blandats med ärtskott och sesamfrön, innan de får marineras i smaker från limesaft och soja. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2020

Ingredienser
4 portioner
600 g koljafilé
salt
1 lime
2 dl smetana
peppar
4 port ris
1/2 gurka
2 msk japansk soja
100 g ärtskott
1/2 msk sesamfrö
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2329 KJ / 554 kCal
Fett23 g
Salt4 g
Kolhydrater50 g
Protein36 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Fantastiskt gott och enkelt att laga!
Gunilla
2020-03-02Gott men kidsen gillade det tyvärr inte
Terese
2020-02-25Gurksalladen med soya var mycket god!
Anna
2020-02-23