Kolja och varm potatissallad med dill och rädisor

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0Klimatsmart
Kolja och varm potatissallad med dill och rädisor

En varm potatissallad med bland annat haricots verts, rädisor och dijonsenap står på kvällens meny. Till det serveras smörstekt koljafilé och krispig sallad. Ät och njut.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2022

Kolja och varm potatissallad med dill och rädisor

Ingredienser

4 portioner

Potatissallad

900 g delikatesspotatis
150 g haricots verts (bönor)
125 g rädisor
1/2 förp färsk dill (à 20 g)
2 dl smetana
1/2 msk dijonsenap
salt
peppar
600 g koljafilé
2 msk smör
1 kruka sallad (gärna röd/grön)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2333 KJ / 557 kCal
Fett28 g
Salt1 g
Kolhydrater37 g
Protein36 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kolja med kapris, rödbetor och brynt smör
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kolja med räk- och dillsås
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparrotsfisk i ugn
Betyg 3.2 av 5.
57 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekt kolja med citron och pepparrotssmör
Betyg 3 av 5.
81 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Limebakad kolja med gurksallad
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskfilé i kapprock
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga