Lime- och ingefärsbakad torsk med grönsaker i röd curry

Lime- och ingefärsbakad torsk med grönsaker i röd curry är en exotisk rätt som är riktigt mumsig till middag. Curry, lime och ingefära gör torsken fängslande god.

Gör så här
00:12:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2701 KJ / 646 kCal
Fett27 g
Salt3.75 g
Kolhydrater57 g
Protein39 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
12 stSäkerligen svårt att vara alla smaklökar tillags men som går att utläsa ifrån kommentarerna verkar det svårt att få till mängden currypasta. Eftersom vissa uttryckte att det blev väldigt starkt tog jag 1 dryg tsk för att 5-åringen skulle kunna äta. Föga överraskande blev det då väldigt mycket ingefärssmak men ingen nämnvärd curry vilket var tråkigt. Läge att fortsätta söka ett mer framgångsrikt recept i grunden.
Annelie
Smaklöst och tråkigt.
Tarja
Ett väldigt gott och väldigt smakrikt recept! Vi saknade ris, och valde äggnudlar istället. Det var lite piffigt att göra och blev mycket lyckat. 1.5 tsk röd currypasta blev lagom för oss.
Charlotta