Thaigryta med ris

24
6
Thaigryta med ris

Koriander och kokosmjölk är två av de typsikt thailändska smakerna som sätter sin touch på den här thaigrytan med köttfärs.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2012

Thaigryta med ris

Ingredienser

4 portioner
4 port ris
500 g frysta wokgrönsaker Thai
1/2 msk röd currypasta
2 msk olja
500 g nötfärs
1 tsk salt till köttfärsen
400 ml kokosmjölk
1 dl vatten
1 kruka färsk koriander
1 lime
salt och peppar

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

24

Kommentarer

Eva

2021-09-28

Supergott men jag tillsatte fisksås och socker. Och mera currypasta.

Jessica

2018-09-09

Supergod, men snåla inte med currypasta och lägg till fisksås för lite mer autentisk thaimat...

Martin

2012-05-03

Extra currypasta och extra andra kryddor, men fortfarande lite smaklöst.

Näringsvärde per portion

Energi 3208 KJ / 766 kCal
Fett 428 g
Kolhydrater 582 g
Protein 343 g
Läs mer om näringsvärden