Thaigryta med ris

22
5
Thaigryta med ris

Koriander och kokosmjölk är två av de typsikt thailändska smakerna som sätter sin touch på den här thaigrytan med köttfärs.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2012

Thaigryta med ris

Ingredienser

4 portioner
4
port ris
500 g
frysta wokgrönsaker Thai
1/2 msk
röd currypasta
2 msk
olja
500 g
nötfärs
1 tsk
salt till köttfärsen
400 ml
kokosmjölk
1 dl
vatten
1
kruka färsk koriander
1
lime
-
salt och peppar

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

22

Kommentarer

Jessica

9/9/2018

Supergod, men snåla inte med currypasta och lägg till fisksås för lite mer autentisk thaimat...

Martin

5/3/2012

Extra currypasta och extra andra kryddor, men fortfarande lite smaklöst.

Maria

5/1/2012

Tamt, lite menlöst.

Näringsvärde per portion

Energi 3208 KJ / 766 kCal
Fett 42.8 g
Kolhydrater 58.2 g
Protein 34.3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept