Thaigryta med ris
Koriander och kokosmjölk är två av de typsikt thailändska smakerna som sätter sin touch på den här thaigrytan med köttfärs.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2012
Ingredienser
4 portioner
4 port ris
500 g frysta wokgrönsaker Thai
1/2 msk röd currypasta
2 msk olja
500 g nötfärs
1 tsk salt till köttfärsen
400 ml kokosmjölk
1 dl vatten
1 kruka färsk koriander
1 lime
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3208 KJ / 766 kCal
Fett42.8 g
Kolhydrater58.2 g
Protein34.3 g
Kommentarer
Supergott men jag tillsatte fisksås och socker. Och mera currypasta.
Eva
2021-09-28Supergod, men snåla inte med currypasta och lägg till fisksås för lite mer autentisk thaimat...
Jessica
2018-09-09Extra currypasta och extra andra kryddor, men fortfarande lite smaklöst.
Martin
2012-05-03