Thaigryta med ris

Betyg 3.3 av 5.
27 personer har röstat
6
Thaigryta med ris

Koriander och kokosmjölk är två av de typsikt thailändska smakerna som sätter sin touch på den här thaigrytan med köttfärs.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2012

Thaigryta med ris

Ingredienser

4 portioner
4   port ris
500 g  frysta wokgrönsaker Thai
1/2 msk  röd currypasta
2 msk  olja
500 g  nötfärs
1 tsk  salt till köttfärsen
400 ml  kokosmjölk
1 dl  vatten
1   kruka färsk koriander
1   lime
salt och peppar

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Supergott men jag tillsatte fisksås och socker. Och mera currypasta.

Eva

2021-09-28

Supergod, men snåla inte med currypasta och lägg till fisksås för lite mer autentisk thaimat...

Jessica

2018-09-09

Extra currypasta och extra andra kryddor, men fortfarande lite smaklöst.

Martin

2012-05-03

Näringsvärde per portion

Energi3208 KJ / 766 kCal
Fett42.8 g
Kolhydrater58.2 g
Protein34.3 g

Testa liknande recept

Curry med rättiks- och gurksallad
Betyg 2.7 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Curryräkor med ris
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Currysej med citrongräs med krämig kokos
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgryta med röd curry
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaipocherad fiskfilé
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaisoppa på nolltid
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga