Grillad fisk i folie

Betyg 3 av 5.
13 personer har röstat
2
Grillad fisk i folie

Grillade fiskknyten är en perfekt maträtt när du vill tillaga din mat ute över öppen eld. Lägg bara ihop din ingredienser i folie och tillaga dem över glöden några minuter före de avnjuts med varm potatis. Himmelskt gott med en frisk smak!

Grillad fisk i folie

Ingredienser

4 portioner
1   paket djupfryst, tinad sej, torskfilé eller hoki (à 400 g)
1   påse tinade finstrimlade wokgrönsaker (à ca 500 g)
salt och peppar

Kryddsmör

1   tomat
50 g  rumsvarmt smör
2 msk  grovhackad basilika
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Detta är ingen direkt kommentar till detta recept, utan jag efterlyser recept på fisk som man fiskat själv tex, abborre, sik, mm. Jag är dålig på att tillaga fisk och behöver tips..

Monica

2002-07-15

Det var synd att det var torsk eller sej, men jag kan förstå att vissa vill ha vitt fiskkött!

Mikael

2002-06-13

Testa liknande recept

Torskknyten med medelhavssmaker
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad zucchini- och brödsallad med kapris och riven tomat
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Medelhavsgrillad torsk med timjan- och citronkräm
Betyg 4.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Purjo i lök
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk i folie med linser, soltorkade tomater och basilika
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glödbakad fänkål
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga