Grillad fisk i folie
Grillade fiskknyten är en perfekt maträtt när du vill tillaga din mat ute över öppen eld. Lägg bara ihop din ingredienser i folie och tillaga dem över glöden några minuter före de avnjuts med varm potatis. Himmelskt gott med en frisk smak!
Ingredienser
4 portioner
1 paket djupfryst, tinad sej, torskfilé eller hoki (à 400 g)
1 påse tinade finstrimlade wokgrönsaker (à ca 500 g)
salt
peppar
Kryddsmör
1 tomat
50 g rumsvarmt smör
2 msk grovhackad basilika
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Detta är ingen direkt kommentar till detta recept, utan jag efterlyser recept på fisk som man fiskat själv tex, abborre, sik, mm. Jag är dålig på att tillaga fisk och behöver tips..
Monica
2002-07-15Det var synd att det var torsk eller sej, men jag kan förstå att vissa vill ha vitt fiskkött!
Mikael
2002-06-13