Laxwokpanna

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Laxwokpanna

Laxwokpanna är en wok med spännande asiatiska smaker. Woka laxen med champinjoner, purjolök och wokgrönsaker och smaksätt med soja, sherry och vitlökssalt. Servera med sallad och ris, förslagsvis basmati eller jasmin.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1996

Laxwokpanna

Ingredienser

4 portioner
500 g lax i bit
1 purjolök
200 g champinjoner
2 msk olja
1 påse djupfrysta wokgrönsaker (à 400 g)
1 dl soja
2 msk sherry
vitlökssalt

Till servering

4 port ris
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kinawok med woksås och cashewnötter
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxwok teriyaki
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wokade sataygrönsaker
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wokad biff med nudlar
Betyg 3.9 av 5.
59 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kinesisk kycklingwok
Betyg 3.4 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga