Laxwok teriyaki
Laxwok teriyaki, en härlig wok med laxfiléer och teriyakisås till marinad. Tillsammans med laxen och teriyakin serveras wokgrönsaker, som även de får smak av såsen i woken, och kokt milt basmatiris. Toppa med koriander eller persilja för frisk smak.
Ingredienser
4 portioner
4 portionsbitar djupfryst laxfilè (à 140 g)
1 msk olja
5 dl vatten
3 dl basmatiris
1 knippa koriander eller persilja
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 påse djupfrysta wokgrönsaker (à 600 g)
1 dl teriyakisås (marinad)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2422 KJ / 582 kCal
Fett20.4 g
Kommentarer
Inte gott att woka laxen först och sedan woka grönsakerna i laxfettet
Sven
2016-01-24Jag brukar byta ut riset mot äggnudlar, det blir jätte gott!!
Sandra
2006-05-02