Oavsett humör så passar en gräddig pasta alltid till middag! Det smakrika kalkonbaconet steks först i pannan innan det får sällskap av matlagningsgrädden. Detta hälls sedan över kokt pasta och haricots verts, och för extra färg och sötma äter du tomater till!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2020
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hade i lite lökpulver, pesto basilika, Kyckling buljong och diverse andra kryddor och då blev det gott. Samt dubbelt så mycket grädde
Hanna
2020-05-14Gott och enkelt. Dubblade mängden grädde och la till vitpeppar för att passa min sås- och pepparälskande familj bäst.
Josefine
2020-05-14Jag tog lite extra grädde en stor matsked tomatpesto och lite timjan. Hur gott som helst. Bara grädde blir en aning smaklöst.
Marie
2020-05-12