Laxtärningar med wasabi & sesam

Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
4.8Världens godaste
Laxtärningar med wasabi & sesam

Laxtärningar med wasabi och sesam är ett fräscht tillbehör på festen, som tilltugg eller på buffén. Gravad eller lättrimmad lax som smaksätts med wasabi- och sesamekrydda just innan servering ger dig rätten med lite extra sting i.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Laxtärningar med wasabi & sesam

Ingredienser

10 portioner
750 g gravad lax eller lättrimmad lax i bit (se länk under steg 1)
1 dl wasabi och sesame-krydda

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • En succé på buffebordet!! Gjorde en variant med endast sesamfrö, för de som är känsliga för det lite starka

    Maria

  • Är för mig mera god när jag gravar lax utan dill. Sesamfrön o chilsås ger bätre smak då.

    Antje

Testa liknande recept

  • Ingefärsgravad lax
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kall anisinkokt lax
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad