Kall anisinkokt lax

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kall anisinkokt lax

Kall aniskokt lax med smak av fänkål och äppelcidervinäger. En tilltalande fiskrätt till buffébordet. Passar utmärkt att servera till lök- och fänkålssallad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Kall anisinkokt lax

Ingredienser

6 portioner
600 g  skinn- och benfri lax i bit
1 msk  socker
1 msk  salt
1   morot
1   fänkål
7 dl  vatten
1 msk  konc grönsaksfond
1 msk  hel anis
2 dl  torrt vitt vin eller alkoholfri cider
3 msk  äppelcidervinäger

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fänkål och dill rub
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fänkålsrubb
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddad hovmästarsås
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nillas knäckebröd
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassisk gotlandslimpa
Betyg 2.9 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga