Kall anisinkokt lax

0
0
Kall anisinkokt lax

Kall aniskokt lax med smak av fänkål och äppelcidervinäger. En tilltalande fiskrätt till buffébordet. Passar utmärkt att servera till lök- och fänkålssallad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Kall anisinkokt lax

Ingredienser

6 portioner
600 g skinn- och benfri lax i bit
1 msk socker
1 msk salt
1 morot
1 fänkål
7 dl vatten
1 msk konc grönsaksfond
1 msk hel anis
2 dl torrt vitt vin eller alkoholfri cider
3 msk äppelcidervinäger

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer