Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam

15
3
Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam

Ingredienser

20 st
1/2 dl rucolablad
100 g färskost
1/2 tsk färskpressad citronjuice
1 tsk wasabi
100 g rökt lax
2 msk vita och svarta sesamfrön
tunt knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Kajsa

2022-04-12

Enkelt och gott!

Malin

2019-04-26

Såååååå goda!!!

Ulrika

2009-02-17

Jätte goda mumsbitar till fördrinken. Jag bytte ut wasabi mot riven pepparot istället, vilket gick lika bra. Däremot stämmer inte riktigt receptet eftersom jag fick lägga till ganska mycket på alla ingredienser... Det är oxå viktigt att servera laxen direkt när den kommer ut från frysen, annars smälter allting till en gegga som min gjorde. Men smaken var god.