Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam
Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008
Ingredienser
20 st
1/2 dl rucolablad
100 g färskost
1/2 tsk färskpressad citronjuice
1 tsk wasabi
100 g kallrökt lax skivad
2 msk vita och svarta sesamfrön
tunt knäckebröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Någon som gjort detta på färdigskivad kallrökt lax (vakumförpackad)?
Sophia
2024-06-13Hej Sophia! Det är den vi menar! Tokigt att det bara stod rökt lax, jag har uppdaterat detta nu! Tack för att du frågade så vi fick chans att förtydliga! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-06-14Enkelt och gott!
Kajsa
2022-04-12Såååååå goda!!!
Malin
2019-04-26