En krämig laxgryta med tomat och pesto som bas blir härligt röd i färgen. Samt smakrik av peston, rödlöken och fiskbuljong. Servera tillsammans med pressad potatis och krispig röd och gul paprika och middagen är redo att njutas av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2021
Kontrollera noga innehållet i peston och buljongen.
Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri pesto.
Gör äggfri: Känsliga äggallergiker bör välja pesto utan ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Koljagryta vart det här:(
Moa
2021-04-29Hej, håller med blev besviken att det inte var lax. Koljan är tyvärr ett tråkigare substitut.
Erica
2021-04-29Jag håller med dig Karl. Man blir rätt så trött på kolja från den här klimat matkassen. Jag förstår att det är klimatsmart men finns det inga andra sorters fisk än kolja alltså?
Jennifer
2021-04-27