Laxgratäng med senap och dragon

Hemligheten med den här ljuvliga laxgratängen är den smakrika såsen som komponeras ihop av bland annat dijonsenap, vitvinsvinäger och dragon. Gratängen gräddas sedan färdigt i ugnen och serveras med ris och en mâchesallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2014

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3303 KJ / 788 kCal
Fett43 g
Salt3.07 g
Kolhydrater59 g
Protein39 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
16 stSupergod. Lättlagad. Jag kryddade på ordentligt, lade oxå på lite broccoli samt riven ost. Ny favorit
Annika
Ersatte grön paprika med 1 dl skuren purjolök och mjölken med 2 dl grädde. Krydda rikligt med svartpeppar från kvarn!
Elisabeth
Gott och mycket lätt att laga. Håller med tidigare kommentarer att man gärna kan öka mängden sås. Och snåla inte med kryddningen.
Per