Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Chèvreröra med apelsin och dragon

Förgyll ditt middagsbord med den här smaskiga röran. Kladdig chèvre blir med hjälp av kvargn oemotståndligt krämig och den syrliga apelsinen, kryddiga dragonen och spänstiga paprikan ger röran intensiva och goda smaker.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär bort kanterna och smula chèvreosten. Plocka och hacka dragonen, dela, kärna ur och skär paprikan i små tärningar.
  2. Blanda chèvreost, dragon och paprika med kvarg och apelsinjuice. Smaksätt med salt och svartpeppar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 150 g chèvreost
  • 1 kruka dragon
  • 1 gul paprika
  • 2 1/2 dl kvarg (10 %)
  • 1 msk konc apelsinjuice
  • salt och svartpeppar
Lägg till i inköpslistan