Lax med tomat, olivsallad och spenatbulgur

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Lax med tomat, olivsallad och spenatbulgur

En obeskrivligt god fiskrätt där den färska laxen steks och ackompanjeras av både en saftig tomat- och olivsallad och en nyttig spenatbulgur. De tre delarna är förträffande goda och tillsammans gör de din middag komplett och magnifik.

Lax med tomat, olivsallad och spenatbulgur

Ingredienser

4 portioner
600 g  färsk laxfilé i portionsbitar
1 msk  matfett
salt

Spenatbulgur

4   port bulgur
1   påse färsk bladspenat (à 70 g)
salt och peppar

Tomat- och olivsallad

1   paket oliver (à 300 g)
3   tomater
1   rödlök
1 msk  balsamvinäger
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på oliverna.
Gör glutenfri: välj ris eller quinoa i stället för bulgur.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2180 KJ / 521 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Rökt fläskfilé, fetaost och rödbetssallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torskfilé med taboulesallad
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling med saffran och tomat
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Quinoa- och bulgursallad med primörer
Betyg 3.2 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönsaksbulgur med fetaost
Betyg 3.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga