Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
En obeskrivligt god fiskrätt där den färska laxen steks och ackompanjeras av både en saftig tomat- och olivsallad och en nyttig spenatbulgur. De tre delarna är förträffande goda och tillsammans gör de din middag komplett och magnifik.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Läs noga ingrediensförteckningen på oliverna.Gör glutenfri: välj ris eller quinoa i stället för bulgur.Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett.
Gul myntakräm med tomat och lax
Fiskgratäng med lax och spenat
Lax med tabbouleh och valnötscrème
Lax med tomat och pesto
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer