Lax med tomat, olivsallad och spenatbulgur

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Lax med tomat, olivsallad och spenatbulgur

En obeskrivligt god fiskrätt där den färska laxen steks och ackompanjeras av både en saftig tomat- och olivsallad och en nyttig spenatbulgur. De tre delarna är förträffande goda och tillsammans gör de din middag komplett och magnifik.

Lax med tomat, olivsallad och spenatbulgur

Ingredienser

4 portioner
600 g  färsk laxfilé i portionsbitar
1 msk  matfett
salt

Spenatbulgur

4   port bulgur
1   påse färsk bladspenat (à 70 g)
salt och peppar

Tomat- och olivsallad

1   paket oliver (à 300 g)
3   tomater
1   rödlök
1 msk  balsamvinäger
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på oliverna.
Gör glutenfri: välj ris eller quinoa i stället för bulgur.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2180 KJ / 521 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Rökt fläskfilé, fetaost och rödbetssallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torskfilé med taboulesallad
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grönsaksbulgur med fetaost
Betyg 3.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ljummen bulgursallad
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsbiff med bulgursallad, brie och grillad paprika
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga