Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème

7
0
Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème

Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème är en trevlig och välsmakande rätt. Lök, äpple och babyspenat passar jättebra i bulgursalladen. Den goda pepparrotscrèmen är fräsch och ljuv.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008

Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème

Ingredienser

4 portioner
3 dl
bulgur
1
rödlök
1
äpple
1
ask babyspenat (à 100 g)
1/2 dl
olivolja
3 msk
vit balsamvinäger
-
salt och svartpeppar
1
paket färskost med pepparrot (à ca 125 g)
-
några droppar mjölk
-
frasig baguette till servering
500 g
skivad färdigstekt rostbiff

För alla

Fri från ägg, under förutsättning att man väljer bröd till som passar.
Gör glutenfri: ersätt bulgur med kokt ris eller quinoa, välj glutenfritt bröd till.
Gör mjölkfri: byt osten mot tofu eller mjölkfritt färskostalternativ och välj mjölkfritt bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1729 KJ / 413 kCal
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept