En japaninspirerad rätt som är enkel att laga. Här blandas fräscha ingredienser som lax, broccoli, paprika och babyspenat. Sojasåsen ketjap manis ger rätten sin karaktäristiska smak.
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut ketjap manis mot sojasås. Välj risnudlar eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar. Uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Receptet heter "Stekt lax...", men det står ingenstans i receptet att man ska steka den? Däremot står det att det ska sjuda i 1 minut, men är inte detta väldigt lite?
Lisa
2021-07-04Hej Lisa! Tack för uppmärksamheten vilket gör att vi nu bytt namn på receptet.. Och ja det är rätt – den ska bara sjuda 1 minut. Tanken är att den ska vara lite rå inuti, vill man ha den mer lagad kan man skära i mindre kuber. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2021-07-06