Ett asieninspirerat och smakrikt recept med både fisk och grönt! De saftiga laxfiléerna steks i lite olja, får sting av röd peppar och serveras tillsammans med läcker shiitakesvamp, ketjap manismarinad och nykokta risnudlar. Smakkombinationen är slående!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på ketjap manis. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Ska marinaden stekas i stekpannan med svampen? Framkommer inte riktigt i beskrivningen eller menar ni bara att man ska vända ner svampen och sallad löken i marinaden? 😅
Ronja
2020-09-30Tack Ronja för din kommentar :) Vi har nu förtydligat i receptet. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-10-14