Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN |

Nudlar med strimlat fläsk

Till vardags ska det gå snabbt, och då är en wok utmärkt. Här använder du strimlad skinka till och får en smak av Asien. Genom att steka woken snabbt och hett håller sig grönsakerna härligt krispiga också. Smaklig spis!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 3, 2014
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Stek skinkan i hälften av oljan tills det får fin färg. Krydda med salt och peppar. Lyft upp på en tallrik.
  3. Stek grönsakerna i resten av oljan. Krydda med salt och peppar. Blanda grönsakerna och skinkan med nudlarna.
  4. Tillsätt ketjap manis, vänd rund och servera.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på ketjap manis. Kan innehålla gluten. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlarna mot risnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot risnudlar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 250 g äggnudlar
  • ca 600 g strimlad färsk skinka
  • 2 msk olja
  • salt och peppar
  • 400 g grönsaksmix (paprika, zucchini, purjolök & rödkål)
  • 1 flaska ketjap manis (à 125 ml)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2194 kJ / 525 kCal