Lax i buljong med ägg, brysselkål och tortelloni

Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
0
Lax i buljong med ägg, brysselkål och tortelloni

En rykande het buljong blir till en komplett måltid när du toppar den med proteinrika ägghalvor och laxbitar. Tortelloni bjuder på kolhydraterna och brysselkålen på vitaminerna, så kostcirkeln är sluten!

Lax i buljong med ägg, brysselkål och tortelloni

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
1 kruka basilika
250 g brysselkål
1 zucchini
1 1/4 l hönsbuljong (vatten och tärning eller fond)
4 port laxfilé (à 125 g)
250 g tortelloni (gärna med basilika)
1 citron
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1969 KJ / 471 kCal
Fett25 g
Salt3 g
Kolhydrater22 g
Protein37 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Korvsoppa med risoni, basilika och parmesan
Betyg 3.5 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Färsk tortelloni med bacon- och ostsås
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad macka med vitlöksstekt svartkål och prästost
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pumpasoppa med curry, kokos och spenat
Betyg 4 av 5.
55 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chiafröstekt spätta med avokado och lime
Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga