En rödvinssås måste inte koka i evigheter för att bli mustigt god. Den här lättlagade rödvinssåsen får härligt smakdjup på bara en halvtimme. Såsen är en fin smaksättare till linser och kyckling, men passar också fint till biff, oxfilé och entrecôte.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015
Kontrollera innehållet i fonden för samtliga allergener.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett eller olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God sås och lättlagad
Kent
2023-01-02Socker i en rödvinssås är en styggelse!! Aldrig socker oavsett i vilken form det än må vara, det hör inte hemma där. Fråga vilken välutbildad kock som helst! I övrigt ett bra grundrecept, men glöm inte timjan som är en bra smakbärare.
Linda
2022-12-31Fantastiskt god sås till det mesta.
Kåre
2022-04-27