Vegolasagne som bland annat görs av lasagneplattor gjorda av bönor. Den goda såsen skapar du av tomater, vitlök, morötter samt fond och spenat. Gratinera lasagnen i ugnen ca en halvtimme och måltiden är klar.
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och mozzarella.
Näringsvärdet är beräknat utan sallad.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anders
2021-01-24Spetsade tomatsåsen med fisksås och worcestersås. Blev mustigt och gott! Tips!
Anders
2020-11-30Smakerna är bra men lasagnen blir väldigt rinnig. Antar att annan pasta eller mycket mindre vatten skulle funka mycket bättre. Bönpastan verkar inte binda vätska lika bra som vanlig pasta.
Petra
2020-11-29Såsen var god, men bönpastan var mindre god. Nästa gång blir det med vanlig lasagneplattor och lite chili.