Lasagne med spenat och mozzarella

Vegolasagne som bland annat görs av lasagneplattor gjorda av bönor. Den goda såsen skapar du av tomater, vitlök, morötter samt fond och spenat. Gratinera lasagnen i ugnen ca en halvtimme och måltiden är klar.

Gör så här
00:15:00
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat utan sallad.
Energi2110 KJ / 504 kCal
Fett37 g
Salt1 g
Kolhydrater13 g
Protein27 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
15 stDen här är såååååå god! Jag brukar ha lite linser i och lite mera kryddor. Den här går hem hos alla som testat även de som föredrar kött!
Yasmin
Lade till soltorkade tomater, oregano och chiliflakes. Så gott med den brynta charlottenlökfonden!
Sara
10 portioner i långpanna. Bytte till vanliga vetelasagneplattor. Lade till ett lager uppstekt timjan/rosmarinkryddad vegofärs. Lagren blev då Sås-pasta-färs-sås-pasta-sås-mozarella. Blev mycket gott. Byter nog tomaterna till burktomater nästa gång
Björn