Lasagne behöver inte vara så tidskrävande som man tror! I detta recept varvas plattorna med färsen som fått kokas samman med pastasåsen, ihop med crème fraiche. Mild mozzarella rivs över topplagret, och den färdiga lasagnen avnjuts sedan med krispiga morotsstavar!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2019
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Drygar såklart ut genom att steka några lökar o vitlöksklyftor (för smak) med färsen och med morötter/vitkål/förkokta bönor/linser som hackas en liten stund i matberedare till små små bitar och gör det billigare med vilken riven ost jag har hemma, tar tomatkross istället för Pastasås etc. Men revolution att göra allt i en sås för mig som ALLTID tänkt på lasagne som 2 såser =jobbigt :D
Linn
2023-03-23Gott men det hade passat kanon med färsk Basilika som läggs på efter att den tagits ur ugnen.
Lennart
2021-04-07Gott och enkelt! Superbra. Jag kompletterade med lite strimlad vitkål i såsen. /Johan
Johan
2020-01-29